Vakantiefoto op hout afdrukken voor in de slaapkamer

Woninginrichting is ‘hot’. Interieurdesign is trendy en al lang niet meer alleen voorbehouden aan de ‘rich and famous’. Iedereen wil iedere kamer in zijn of haar woning het liefst naar eigen smaak inrichten. Ook de slaapkamer is een mooi, op elkaar afgestemd interieur waard. Je kiest je slaapkamerinterieur bewust en laat je daarbij leiden door smaak en portemonnee.

Je budget hoeft je echter niet te weerhouden om je woning smaakvol in te richten. Met accessoires kun je een bestaande inrichting al een heel ander aanzien geven. Zo kan een mooie vakantiefoto een echte eyecatcher zijn in je slaapkamer. Kies dan wel een lijst die bij de rest van de slaapkamer past of laat je foto afdrukken op een ander materiaal dan fotopapier.

Foto als modeaccessoire

Zo past een foto op plexiglas of een ander plaatmateriaal uitstekend in een strak, eigentijds slaapkamerameublement. Is je slaapkamer meer industrieel ingericht, ga dan voor een foto op aluminium en kies voor canvas als je een warme, romantische uitstraling wilt. Relatief nieuw en passend in iedere slaapkamer is een foto op hout. De natuurlijke uitstraling van hout geeft een strakke slaapkamer een warme touch. Ben je landelijk ingericht dan is een vakantie foto op hout een extra onderstreping van jouw keuze voor de natuur. Heb je gekozen voor een industrieel interieur, dan vormt een foto op hout een mooi contrast.

Foto op hout

Wanneer je kiest voor een foto op hout, dan heb je de keuze uit verschillende houtsoorten. Check wel of het hout is voorbehandeld tegen kromtrekken. Voor de afdruk kun je kiezen voor een directe afdruk op hout of op hout dat is voorzien van een zogeheten whitewash-laagje.
Een foto die direct op hout is afgedrukt geeft een warme, ietwat gele gloed door het hout. De natuurlijke houtstructuur blijft goed zichtbaar waardoor de foto een bijzonder effect krijgt. Je vakantiefoto wordt hiermee een echte blikvanger in je slaapkamer.
Voor portretfoto’s is hout met een whitewash finish een betere keuze. Je hebt dan geen geel effect van het hout, wat de kleurechtheid ten goede komt, terwijl de houtnerf en de noesten licht zichtbaar blijven.

Vakantiefoto op hout in de slaapkamer

Wil je nog regelmatig terugdenken aan die heerlijke vakantie, laat dan je foto op hout afdrukken en hang hem in je slaapkamer. Iedere avond denk je dan, vlak voordat je in slaap valt, weer terug aan die heerlijke tijd. De garantie voor een goede nachtrust. Beter dan het beste slaapmiddel. Welterusten!