Een fotokalender maken met eigen foto’s

Een fotokalender maken met eigen foto’s

Met een kalender aan de muur, ben je altijd bij de tijd. Je weet wanneer iemand jarig is en die ene afspraak die zo belangrijk is, zie je duidelijk op de kalender staan. Je kunt natuurlijk een standaard kalender aan de muur hangen. Maar het kan veel leuker. Gebruik je dierbare foto’s om er een persoonlijke fotokalender van te maken. En bij kalender.nl creëer je deze leuke kalenders snel en eenvoudig.

De praktische fotokalender

Een kalender is erg praktisch om in huis te hebben. Je kunt het gebruiken als agenda of gewoon om te kijken welke datum het is. Maar als je er niets mee doet, valt het amper op dat er een kalender hangt. En als je dan toch leuke foto’s op je computer hebt staan, kun je er net zo goed een goede bestemming voor vinden. Met de fotokalenders van kalender.nl, heb je het beste van twee werelden: je houdt er je belangrijke afspraken op bij én tegelijkertijd heb je een plek om je meest dierbare foto’s te laten zien.

Een mooie herinnering

Je hebt mooie foto’s gemaakt van je gezin of van een plek waar je graag komt. Het zijn foto’s die een mooi plekje in huis verdienen. Met een fotokalender, heb je elke maand weer een andere foto in de kamer hangen. Je bepaalt zelf welke foto’s het beste bij welke maand passen. Heb je een mooie zonnige foto van je kleinkinderen op het strand? Dit is een perfecte foto voor augustus. En een foto van dat gezellige kerstfeest waar je mooie herinneringen aan hebt, hangt de hele maand december aan de muur. Zo blijven dierbare momenten het hele jaar bij je.

Creëer je eigen kalender bij kalender.nl

Iedereen kan een persoonlijke fotokalender maken bij kalender.nl. Je hoeft er geen specifieke kennis voor te hebben, maar je kunt direct aan de slag. Op de website van kalender.nl is er keuze uit diverse soorten kalenders, die je allemaal kunt voorzien van de foto’s die je vrolijk stemmen. Je selecteert simpelweg het meest geschikte model en voegt er vervolgens je eigen afbeeldingen aan toe. Je hebt zelf de keuze welke foto je op welke plek wilt hebben. Zo richt u het helemaal naar uw eigen smaak in. En al binnen een paar dagen heb je de kalender in huis. Zo’n bijzondere fotokalender met de mooiste herinneringen, wil iedereen wel hebben!