Foto op canvas

De mooiste herinneringen verdienen een plaatsje aan de muur!

Je leukste, mooiste of ontroerendste foto’s kun je natuurlijk aan de koelkast of aan de deur van de wc hangen maar eigenlijk verdienen ze wel een mooier plaatsje. Tegenwoordig kun je gemakkelijk je foto op canvas laten afdrukken. Zo heb je een prachtige muurdecoratie die je in je eigen huiskamer kunt hangen of cadeau kunt doen.
Wil je je foto op canvas laten afdrukken? We geven je hier een aantal tips.

Je foto op canvas: ideëen en tips

– Als je je foto op canvas wilt laten afdrukken, dan heb je de keuze uit verschillende formaten. Wellicht dat de prijs er iets mee te maken heeft maar veel mensen zijn geneigd te kiezen voor een formaat dat achteraf toch te klein blijkt te zijn. Bedenk van tevoren waar je je foto op canvas wilt hangen en meet dit niet alleen op maar visualiseer het gewenste formaat door een stuk papier op die plek te hangen.
Heb je al je foto op canvas in huis en is deze toch te klein uitgevallen voor je interieur? Dan kun je eens informeren om deze in te laten lijsten met een ruim passe-partout: het totale oppervlak wordt daardoor een stuk groter.

– Misschien heb je niet direct een familie- of vakantiefoto die je zo dierbaar is dat je deze als schilderij in je huiskamer wilt hangen. Maar je kunt door een foto op canvas te laten drukken natuurlijk ook gewoon de ideale muurdecoratie vinden. Decoratieve foto’s of rechtenvrije (kunst)foto’s lenen zich uitstekend om op canvas te laten afdrukken.
Zo kun je het canvas helemaal aanpassen aan jouw smaak en interieur zónder dat je eindeloos verschillende winkels af moet struinen.

– Uiteraard ben je graag voordelig uit voor je foto op canvas. Er zijn online talrijke aanbieders en je kunt het beste even de tijd nemen om deze goed met elkaar te vergelijken. Wat bieden ze en tegen welke prijs? Door hier even tijd aan te besteden, kun je al gauw tientallen euro’s besparen.